חפש באתר
עיבוי שפתיים
 

עיבוי שפתיים

עיבוי שפתיים הינו הליך אסתטי אשר בזכותו תוכלו לעבות את שפתיכן ולעצב אותם למראה חושני וסקסי יותר, הליך העיבוי נעשה בעזרת חומרי מילוי מיוחדים עליהם נרחיב במדריך זה יחד עם מידע נוסף כגון: תוצאות, תופעות לוואי, החלמה, מחירים ועוד.

עיבוי שפתיים מהו?

אז כמו שכבר ציינו קודם לכן עיבוי שפתיים הינו הליך אשר ממלא את השפתיים ויוצר להן מראה חושני ויפה יותר, את הליך זה ניתן לבצע בעזרת שני סוגים של חומרים כאשר קבוצת החומרים מהסוג הראשון תבצע מילוי שפתיים זמני (בין שלושה חודשים לחצי שנה) ותצריך את המטופלת לחזור על הטיפול כל מספר חודשים בכדי לשמור על עובי ועיצוב השפתיים.

הסוג השני יכיל חומרים שבניגוד לסוג הראשון אינם מתנדפים בתוך הגוף לאחר זמן מה אלא נשארים לצמיתות! בהמשך נפרט בהרחבה על השיטות והחומרים הקיימים כיום בשוק, כיצד הם משפיעים, מהם היתרונות של כל אחד מהם ומהם תופעות הלוואי.

    הצעת מחיר על טיפול מסוג

    שם מלא

    דואר אלקטרוני

    כיצד מתבצע הליך עיבוי שפתיים?

    בין אם משתמשים בחומר מילוי זמני או בין אם זה חומר מילוי לצמיתות  תהליך עיבוי השפתיים מתבצע פחות או יותר באותה מתכונת, בחלק זה נביא בפניכן את אופן הביצוע של טיפול זה.

    בראש ובראשונה מתחיל הרופא את הטיפול כאשר הוא מרדים את האזור בעזרת חומר הרדמה מקומי או משחת אלחוש מיוחדת ורק לאחר שהשפעתה תחל יתחיל שלב החדרת חומרי המילוי.

    בשלב זה יזריק הרופא את חומר המילוי במקומות שונים באזור השפה לפי תכנון מוקדם שעשה, חומרי המילוי הזמניים יוצרים את האפקט של עיבוי השפתיים על ידי כך שהם בעצמם ממלאים את האזור בעוד חומרי המילוי שנשארים לצמיתות יוצרים תגובה של הגוף שגם ממלא את האזור (נרחיב על כך בהמשך).

    חומרי מילוי לשפתיים

    כאמור חומרי המילוי בהם משתמשים לעיבוי שפתיים מתחלקים לשתי קבוצות, כאשר הקבוצה הראשונה שייכת לחומרי המילוי הזמניים בעוד הקבוצה השנייה היא זאת של חומרי המילוי הקבועים, על החומרים תוכלו לקרוא כאן לאחר שחילקנו אותם עבורכן לפי קבוצות:

    קבוצת החומרים הזמניים

    חומרים זמניים אלו הינם חומצות היאלורניות אשר לא תמצאו הבדלים גדולים ביניהם, חומרים אלו נחשבים כבטוחים מצד תגובה אלרגית וזאת מכיוון שחומר הבסיס שלהם דומה מאד לזה הקיים באופן טבעי בגוף ולכן ביצוע בדיקת אלרגיה באמצעות הזרקת כמות מזערית שלהם איננה נחוצה אצל חומרים אלו.

    כמו כן תופעות לוואי הם מקרה נדיר, אך גם אם הן מופיעות בכל זאת לרוב, הן לרוב נעלמות מעצמן לאחר תקופה קצרה.

    חומרים זמניים איתם נהוג לעבוד בעת עיבוי שפתיים הם: ג’ובידרם אולטרה, סרגידרם, הילפורם, רסטילן, וטאוסיאל.

    קבוצת החומרים הקבועים

    ביו אלקמיד- חומר עיבוי שפתיים זה למעשה נשאר למשך מספר שנים (6-8) באזור השפתיים אך במידה והמטופלת חשה כי היא רוצה להחזיר את מראה השפתיים הטבעי שלה עוד לפני כן, ניתן להוציא את חומר זה באמצעות שאיבתו החוצה. למידע נוסף אודות חומר זה היכנסו לעמוד ביו אלקמיד וקראו!

    סיליקון- שיטת מילוי שפתיים זו היא כאמור שיטה אשר נשארת לצמיתות ובניגוד לביו אלקמיד לא קיימת האפשרות להוציאו, החומר עצמו מוזרק לגוף בטיפות קטנות מאד ולמעשה יוצר תגובה של הגוף אשר עוטף את טיפות אלו ברקמה צלקתית אשר גורמת בסופו של דבר לעיבוי השפתיים. למידע נוסף אודות חומר זה היכנסו לעמוד סיליקון לשפתיים וקראו!

    מלאו פרטיכם וקבלו מספר הצעות מחיר עבור טיפול עיבוי שפתיים!
    © כל הזכויות שמורות לאסתטיק נט